Piscine Aristocrate SRL

Circulatia apei

You are here:
null

Circulatia apei

Revărsare prin perimetrul canalului

Soluţia revărsării este cea mai potrivită, deoarece apa se revarsă şi ia  toate obiectele care plutesc păstrând suprafaţă întotdeauna curată. Apa, de obicei, intră prin  partea de jos, creând o circulaţie ireprosabilă. În acelaşi timp, apa lasă impresia  unui mic lac şi estetic se integrează  perfect cu mediul. Pentru a funcţiona e  neapărată  nevoie de un rezervor subteran de umplere care să fie construit lângă sala motoarelor. Poate să aducă apa în curbe şi forme poligonale.

Perimentrul-de-preumplere-ok

Perimentrul de preumplere

Perimentrul-de-preumplere-ok-1

Dacă construim canalul de revărsare la un nivel mai jos decât nivelul apei în locuri alese,vom creea impresia unei cascade impresionante

Recircularea cu spuma

Recircularea cu spumă este o construcţie simplă şi mai ieftină pentru că nu este nevoie de un rezervor de revărsare, şi este adecvată piscinelor cu  dimensiuni mici şi mijlocii. Apa este condusă către duze speciale (skimmers) în canalul de la pompă. În acelaşi timp, apa care se întoarce în piscină prin orificii şi creează curenţi care conduc murdăria  de suprafaţă către duzele speciale (skimmers). De aceea  poziţionarea  corespunzătoare a gurilor de întoarcere în comparaţie cu cea a skimmers  joacă un rol crucial în recircularea adecvată a apei şi curăţenia piscinei.

Apa sanatoasa

Pentru a păstra apa din piscină într-o perfectă stare în afară de filtrare, este nevoie de tratamente specifice, pentru a neutraliza chimic microorganismele, bacterile şi algele care apar. Există multe modalităţi de curăţare care aplicate  corect pot face apa – nu fi-ţi  surprinşi – să aibă aceeaşi calitate cu apa potabilă!